lauantai 11. huhtikuuta 2015

Virkkausta

Facebookin diy -ryhmät tavoittivat minutkin. Niinpä ihanien ja suloisten vauvalle virkattavien juttujen myötä kaivoin myös koukut esiin ja lähdin lankaostoksille. Lähipiiriin on syntymässä useampikin pikkuinen, joten lähdin kokeilemaan tuttinauhojen tekoa. Sopivan pieni projekti näin alkuun. Valitettavasti täältäpäin ei tahtonut kaikkea tarvittavaa löytyä, joten kokeilin muutamaa eri toteutustapaa. Pikasilmäys prisman tuttiosastolle paljasti, että lähes kaikissa malleissa on melko iso reikä/sanka, johon saa pidikkeen laitettua lenkin avulla, varsinaista silikonirengasta ei siis välttämättä tarvita. Ostin myös kokeeksi yhden nauhan, jonka muoviset päät laitoin uusiokäyttöön.

# 1

Virkattu nauha pallukoin ja ilman lenkkiä. Ohje täältä. Nämä tulevat kaksostytöille, joten sain toteuttaa tyttövärejä. Klipsit löysin Sinooperista (a 1.50e - yllättävän kalliita. Lankana on novitan bambu, koukku nr 3.



Muuten olen aika tyytyväinen, mutta ehkä omaan makuun ohuempi lanka voisi toimia paremmin. Nyt nauha antaa lisäksi yllättävän paljon myöden.

# 2



Jotain tyttömäistä. Inspiraatiota täältä. Toivottavasti syntyy siis myös muita tyttöjä :) Tähän laitoin ostamani silikoni/muovipäät. Ovat ehkä hieman massiivisia, mutta keveys plussaa. Testasin myös tutin kanssa, ja onhan tämä kätevä! Hinta ei myöskään paha, jos vertaa pelkkiin klipsuihin (a 1.79e lähi-Prismasta), löytyi ainakin vihreää, sinistä ja vaaleanpunaista.

Nyt vaan odotellaan vauvojen syntymistä, jotta pääsevät käyttöön <3 Nettikaupoista löytyy kaikkia ihania klipsuja, joita on ehkä päästävä kokeilemaan myös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti